Bestuur Stichting WMNL

Naomie Pieter, bestuurslid Women's March Nederland

Naomie Pieter: bestuursvoorzitter

Naomie Pieter (zij/haar) is een van de motoren achter de Black Lives Matter-demonstraties in Nederland, onderdeel van Kick Out Zwarte Piet en mede oprichter van Black Queer & Trans Resistance Netherlands. Zij won de Pax Peace Award en Het Roze Lieverdje. Onverbiddelijk zet zij zich in voor de zwarte queer-gemeenschap en andere onderdrukte groepen.

Dymfke van Lanen, bestuurslid Women's March Nederland

Dymfke van Lanen: penningmeester

Dymfke van Lanen (zij/haar) is zelfstandige op het gebied van financiële administratie en advies, en gespecialiseerd in het werken in de non-profit sector. Ervaring in activisme deed Dymfke vooral op in Californië waar ze jarenlang vrijwilligerswerk deed voor San Diego LGBT Pride, het op drie na grootste Pride evenement in de VS.

Enaam Ahmed Ali: bestuurslid

Enaam Ahmed Ali: bestuurslid

Enaam Ahmed Ali (zij/haar) is naast haar werk bij Stichting WMNL innovatiemanager bij Rabobank, waar ze werkt aan het vergroten van financiële inclusie voor kleine boeren wereldwijd door middel van innovatie en technologie. Voordat ze binnen het bankwezen begon, was ze ondernemer op gebied van e-commerce (modest fashion) en data analytics. Naast haar rol als innovatie manager, is ze penningmeester bij VN Vrouwen Nederland. Daarnaast is ze ook onderdeel van het Moslim vrouwencollectief S.P.E.A.K.

Santi van den Toorn: bestuurslid

Santi van den Toorn: bestuurslid

Santi van den Toorn (die/diens) is techneut en activist. Die richtte 4 jaar geleden feministisch actieplatform De Bovengrondse op en is werkzaam bij Bureau Clara Wichmann waar die zich inzet voor een betere rechtspositie van vrouwen (cis/trans), trans mannen en non-binaire personen.

Stichting WMNL | Stadhouderskade 60 | 1072 AC Amsterdam | info@womensmarchnederland.nl | Steun ons

KvK: 81422237 | IBAN: NL59 BUNQ 2054186627 | Klik hier voor ons privacy statement

Structured content powered by Sanity.io